Reklam ve pazarlama endüstrisinde etkili yaratıcılığı 19’uncu kez ödüllendirmeye hazırlanan Felis Ödülleri‘nde kısa listeler açıklanmaya devam ediyor. Başvuruların 16 bölümde değerlendirildiği yarışmada Integrated Felis, PR Felis, Radio & Audio Felis, Entertainment Felis ve Social Responsibility & Sustainability Felis kısa listeleri açıklandı.

  • Integrated Felis

Açıkhava, basın, dijital, televizyon, radyo, sinema mecralarının ve disiplinlerinin en az üçünün kullanıldığı kampanyaların yarıştığı Integrated Felis’te başvuruları Deeper Kurucusu Viktor Kuzu başkanlığında bir araya gelen 16 kişilik jüri değerlendirdi.

Felis Ödülleri 2024 Integrated Felis kısa listesine buradan ulaşabilirsiniz.

  • PR Felis 

Ürün, marka ya da organizasyonların kitlesiyle arasındaki bağı kuran en yaratıcı halkla ilişkiler kampanyaları ve stratejilerinin yarıştığı PR Felis’te bu yılki başvuruları Lobby İletişim ve Etkinlik Danışmanlığı Ajans Başkanı Özge Uzun başkanlığındaki 22 kişilik jüri değerlendirdi.

Felis Ödülleri 2024 PR Felis kısa listesine buradan ulaşabilirsiniz.

  • Radio & Audio Felis 

Ulusal radyo (analog), dijital radyo ve diğer online / dijital platformlar için üretilmiş tüm işitsel reklam spotlarının başvurularını kabul eden Radio & Audio Felis’te başvurular, Sharpcake Kreatif Direktörü ve Partneri Odisseas Sevsevme’nin başkanlığında bir araya gelen 12 kişilik jüri tarafından değerlendirildi.

Felis Ödülleri 2024 Radio & Audio Felis kısa listesine buradan ulaşabilirsiniz.

  • Entertainment Felis 

Markaların orjinal içerik ve programlar yaratmak adına yayıncı veya medya ortağıyla beraber çalıştığı projelerin başvurabildiği Entertainment Felis’te başvuruları, Gazeteci Fatih Altaylı başkanlığında bir araya gelen 24 kişilik jüri tarafından değerlendirdi.

Felis Ödülleri 2024 Entertainment Felis kısa listesine buradan ulaşabilrsiniz.

  • Social Responsibility & Sustainability Felis 

Bölüme başvuran işlerde; toplumsal gelişmeyi hedefleyen sosyal sorumluluk ve sürdürülebilirlik projeleri için hayata geçirilen yaratıcı ve etkili iletişim faaliyetleri, elde ettikleri sonuçlar ve bununla bağlantılı olarak yarattıkları sosyal etki birlikte incelendi. Başvuruları, WPP Türkiye Ülke Müdürü Arzu Ünal başkanlığında bir araya gelen 18 kişilik jüri değerlendirdi.

Felis Ödülleri 2024 Social Responsibility & Sustainability Felis kısa listesine buradan ulaşabilirsiniz.