Reklam ve pazarlama endüstrisinde etkili yaratıcılığı 19’uncu kez ödüllendirmeye hazırlanan Felis Ödülleri‘nde kısa listeler açıklanmaya başladı. Başvuruların 16 bölümde değerlendirildiği yarışmada, bu yıl yapay zekâ teknolojilerini de kapsamına alarak yenilenen AI & Data Felis, Film Felis, Outdoor Felis ve Healthcare & Wellness Felis’te kısa listeye kalan çalışmalar paylaşıldı.

  • AI & Data Felis bölümünde başvurular, Consciouslab Kurucusu Kayhan Dural başkanlığında bir araya gelen 19 kişilik jüri tarafından değerlendirildi.

Felis Ödülleri 2024 AI & Data Felis kısa listesine buradan ulaşabilirsiniz.

  • Film Felis bölümünde başvurular TBWA\Istanbul CCO’su İlkay Gürpınar başkanlığında bir araya gelen 17 kişilik jüri tarafından değerlendirildi. Jüri, değerlendirmesini yaparken fikrin marka ile güçlü bir sinerji içerisinde olup olmadığını, reklamveren talimatlarının (brief) dinamik ve yaratıcı bir yaklaşım ile ele alınıp alınmadığını ve uygulamanın olağandan farklılaşıp farklılaşmadığını göz önünde bulundurdu.

Felis Ödülleri 2024 Film Felis kısa listesine buradan ulaşabilirsiniz.

  • Outdoor Felis bölümünde başvurular, başkanlığını Muhabbet CCO’su & Kurucu Ortağı Kenan Ünsal’ın üstlendiği 16 kişilik jüri tarafından değerlendirildi. Jüri, değerlendirmesini yaparken geleneksel ve yenilikçi açıkhava ünitelerinde yer alan çalışmalardaki fikir ve uygulama kusursuzluğunu göz önünde bulundurdu.

Felis Ödülleri 2024 Outdoor Felis kısa listesine buradan ulaşabilirsiniz.

  • Sağlık sektöründe hem sağlık profesyonelleri hem de son kullanıcı hedeflenerek tasarlanmış çalışmaların yer aldığı Healthcare & Wellness Felis’te başvurular Reckitt Türkiye Sağlık Ülke Müdürü Neslihan Kama başkanlığındaki 14 kişilik jüri tarafından değerlendirildi.

Felis Ödülleri 2024 Healthcare & Wellness Felis kısa listesine buradan ulaşabilirsiniz.